Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett sluta röka tobak produktsortiment bland annat med den populära FillUp aromen Jordgubb.

Svensktillverkad FillUp e-juice med arom av Jordgubbe lanseras av Gert Strand AB i Ebutiken allt-fraktfritt.sese.

e-vätska

Den vätska man blossar i e-cigg kallas för e-vätska eller e-juice. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigg.

En Shake N´ Vape e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Många slutar tobaksröka med e-cigg för det funkar. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Aromer av tårtor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Efterfrågan på Jordgubb förväntas eftersom en testpanel bedömer smaken av Jordgubbar som är nyplockade som mycket smaklig. Efter 40 år med aromer blir det kul att leverera även e-juice uttalar företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår kund i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan göra allt från formgivning till personliga varumärken samt smaker till kunder.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, självfallet TDP godkänd. Helt ren nikotin köps av en tillverka i EU.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så bra renhet att livslängden fördubblas. Smakupplevelsen på ångan från e-juicen blir som bäst då nikotinet är helt rent.

vaporizer

I Svedala ligger Gert Strand AB som tillverkar smaker till sprit, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, hembryggning – och nu även e-juicearomer.

World-wide export står för närapå 80% av Gert Strand AB:s omsättning Företaget producerar oxå konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Aromer för mineralvatten är stort, finns i 25 smaker.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.