Allt-fraktfritt.se tillhandahåller en ny svensk Shake N´ Vape e-vätska med arom av Lakritsrulle.

Svensktillverkad Shake N´ Vape e-vätska med smak av Lakritsrulle godis lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

vg

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobak. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Lakritsrulle smakämne. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Åtskilliga slutar röka tobak med e-ciggen för det fungerar. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigarett.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Smaker av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Godiset lakritsrulle förväntas bli aktuell enär den har en fin arom av Lakritsrulle godis. Gert Strand, företagets vd, säger att det blir intressant hur svensk kvalité uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Vi har levererat flavours till en tillverkare i UK i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår köpare i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Kunder som vill ha personliga varumärken kan erhålla det.

Nikotinbas av svensk kvalitet gör vi också. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så bra renhet att livslängden fördubblas. Vejpare tycker om den rena nikotinsmaken som tillåter e-juicens arom komma till sin rätt.

I Svedala finns Gert Strand AB som tillverkar flavours till sprit, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, hembryggning – och nu även e-juicearomer.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Essenser för sprit och likör, vinjäst, flavours med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-vätska är populära inom Sverige.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja enbart on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.