Antibakteriell spray klarar mer än du tror

Köp gärna hem en antibakteriell tvål. Det är ingen ide att köpa handsprit mot corona. Om du har köpt hem en bra tvål behöver du inte leta med ljus och lykta efter handsprit. Det kan ändå vara värt att köpa hem antibakteriell spray.

Den bakteriedödande spray kan användas till det mesta. Du måste ändå tvätta händerna. Investera gärna i en antiseptisk tvål.

Bakterier och virus hittar ganska lätt in i våra hem. Nyligen blev det känt att coronavirus kan leva i 72 timmar. Med en antibakteriell spray har du övertaget.

Så använder du bakteriedödande spray

En bakteriedödande spray har många användningsområden. Sprayen dödar virus och bakterier snabbt och enkelt. Dörrhandtagen har ofta många bakterier på sig.

Föreställ dig att du har rena händer sedan tar du i ett smutsigt handtag då måste du tvätta händerna igen. Då måste du börja om igen. Ibland kan man ledas att tro att man har vidtagit alla försiktighetsåtgärder som finns men det har man inte.

Nu ångrar du dig kanske att du inte använde ytdesinfektion. Handskar är bra att använda om du exempelvis går ut och handlar. I varje fall då det inte bara handlar om vanlig influensa utan en pandemi som innebär en livsrisk för många.

Använd en bakteriedödande spray

Det är inte säkert att en spray med handsprit kan döda alla virus. Handspriten dödar inte alla virus. Man har visat att antibakteriell ytdesinfektion fungerar.

Den antibakteriell spray är både enkel och smidig att använda. Sprayen kommer åt överallt. Använd produkten där du tycker att det behövs.

handtvätt

Se till att lagret av bakteriedödande spray aldrig tar slut. Det är bara att spraya på handtaget innan du öppnar dörren.

Bruka sparsamt

Personer i din närhet kan ha influensa. Det finns ingen anledning till att överanvända produkterna. Se till att få in bra rutiner för antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray.
Smittstopp är ett känt varumärke som många väljer att köpa. Sura ut på nätet och köp hem produkten.