Druvsocker ger dig ork direkt när man behöver det

Ett mycket vanligt misstag är att människor antar att druvsocker samt normalt socker är samma. Däremot är druvsocker samma som det välkända glukos som också kallas dextros. Druvsocker är en enkel sockerart med kemiska beteckningen C6H12O6. Dextros går mycket snabbare ut I blodet är vanligt socker och ger därmed en snabbare energikick. Du vet säkert redan att de som tränar mycket gärna tar en dos dextros innan träningen.

Druvsocker ger ett kvickt energitillskott.

vart

När energibufferten är tom vad gör du då? Kanske provet i plugget, träningspasset som är bokat eller ett nattpass på jobbet känns som ett oöverstigligt hinder. Med druvsocker så kommer man snabbt igång igen, och det finns många fördelar med att använda sig av detta hellre än att äta en massa mat.

Om du känner ett energibehov, sätt inte i dig en massa kakor och godis för att få i dig socker. Det är inga problem att återställa sockerbalansen utan kakor, ett litet piller dextros är allt som behövs.

Skulle man inte lika gärna förtära vindruvor om man vill få dextros i sig?

Namnet druvsocker ger en fingervisning att du har gissat rätt. Druvor innehåller visserligen druvsocker men jämfört med ett piller dextros väldigt utspätt. Druvsocker är garanterat ett helt naturligt socker och skapat med fotosyntes. Druvsocker är ett klart bättre val jämfört med att äta godis, bullar eller kakor.

För många så är den stora fördelen med att köpa glukos i en behändig förpackning att man kan använda sig av sockret på ett så smidigt sätt. Det är klart att man kan ta med sig en bärkasse med vindruvot till träningspasset. Använder man dryck under träningspasset kan man blanda i en tesked eller 2.

Beställa druvsockret online hembryggning eller i vanlig affär.

Med Internet är det lätt och enkelt att hitta olika druvsockerprodukter. Fler och fler inser att nätet ofta är rätta stället att hitta olika produkter till rätta priser. Snåla inte, när du insett alla fördelar kan enkilospåsar vara en hyfsat bra mängd.

Riskera inte att ditt förråd tar slut, köp flera påsar. Det här kan också vara smart att göra inför en resa då man vet att det kan behövas lite extra energi då man kanske ska ge sig ut på fysiska strapatser.