Just nu kan det vara slut handsprit på apoteket då kan det vara svårt att få tag på desinfektionssprit

Många drabbades av panik när smittan kom till Europa. Du behöver inte köpa handsprit på apoteket. Fortfarande är det många som tror att desinfektionssprit är det bästa som man kan köpa. Särskilt inte mot coronavirus som har visat sig vara en mycket lömskt smitta.

Allt fler frågar sig om det finns andra alternativ till handsprit på apoteket

Oftast finns det mycket bättre alternativ till handsprit apoteket. På senare tid har många blivit besvikna när man har märkt att desinfektionssprit inte har fungerat.

antiseptisk

Om du använder handsprit ofta så kan du få problem med huden. Rengöringsmedel med alkohol kan göra att huden torkar ut.

Man kan ju tycka att det är konstigt att folk köper handsprit i tron att det skyddar. Om du verkligen vill ligga steget före så kan du köpa en skonsam antiseptisk tvål som dödar alla virus på riktigt.

Den alkoholfria bakteriedödande desinfektionen får högt betyg av flera användare. Använd katjonisk handdesinfektion även om du inte har några symtom.

Glöm inte att tvätta händerna

För dig som bor ensam eller med en partner är det kanske inte så svårt att hålla smitta utanför dörren. Du kan även prova att använda den antibakteriella sprayen.

Det är inte samma sak om du har barn. Skolan är en vanlig plats för bakterier och virus, det är lätt att bli smittad. Då gäller det att vidta åtgärder. Undervisa barnen i att tvätta händerna.

Just nu måste du byta kläder oftare. Det är en god vana att ha inomhuskläder. Kläder som du har använt inne har inte smittats utifrån. Du kan använda kolloidalt silver på kläder som har varit ute.

När sprayen har torkat kan den ätas, därför kan den användas på livsmedel. På så vis dödar du virus. Bäst resultat nås med IONplus och Holistic.

Sprayen är mångsidig, den kan användas som ytdesinfektion

Handtvätt och rena ytor är a och o. Det du köper med hem kan ha viruset på sig. Ta ut matkassarna på balkongen och sprayen dem innan du tar in dem i köket.

Fler än du kan ha nytta av den antibakteriella sprayen. Se till att du inte får slut på handtvål. Inte bara i badrum där folk tvättar händerna efter toalettbesök. Det är också bra att ha handtvål i köket. Tänk på det istället för att köpa HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.