Koncentrerad Bensalkonklorid biter på det mesta!

Du vet redan att mossan måste bort mene ska du välja Bensalkonklorid eller inte? Det finns många alternativ på marknaden.

mossbekämpning

Val av underlag styr om du ska välja Bensaltensid eller Bensalkonklorid. Grönfri Proffs är inte dyrt men om du har ett stort tak kanske du ändå vill jobba direkt med ingrediensen som gör jobbet.

Du kan köpa både Bensalkonklorid och Bensaltensid

Medlen har egentligen samma verkan. Påväxten bekämpas med Bensalkonklorid. Det är denna ingrediens som gör att du med dessa produkter kan ta bort mossa på tak på ett effektivt sätt.

Oavsett om du behöver takrengöring eller vill få dina trädgårdsplattor snygga är det väl värt att jobba med en produkt som innehåller Bensaltensid eller Bensalkonklorid eftersom du då vet att du får en effektiv behandling av påväxten.

Tänk på att medlet även fungerar mot exempelvis mögel

Att använda Prickfri eller Grönfri Proffs har ju flera skäl än att du vill att det hela ska se snyggt ut. Du kommer åt mögel snabbt och enkelt. Du får det rent och får bort sporerna som inte är nyttiga att andas in dag ut och dag in.

Dessa preparat ska användas ute för det mesta. Möbler som man har ute kan också drabbas av mögel.

BENSALTENSID går att spädas ut

Bensalkonklorid kan användas av de flesta. behandla takpannor Det ska spädas ut 32 gånger. All påväxt dör. Vädrets makter tar hand om det hela därefter.

Så enkelt kan det vara. Slipp ful mossa.

Billigare kan det inte bli. Det finns inget starkare än koncentrat.

Dessutom ska du tänka på att jobba med bra utrustning så att du skyddar dig och kommer åt ordentligt. En högtrycksspruta med påläggsfunktion och förlängningslans är verkligen att rekommendera och så ska du se till att tar dig upp på taket och gör rent där på ett säkert sätt med stadig stege och bra skor.