Nu kan du äntligen göra din egen julmust med en läskmaskin

JulmustEN hör julen till. Problemet är bara att vi får släpa hem mycket plastflaskor från butiken.

Som lösning på problemet finns nu läskmaskinEN att köpa tillsammans med olika koncentrat så att du kan blanda efter egen smak. Att man gör en rejäl insats för miljön är en extra bonus.

sodastreamer

Det finns god anledning att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en mycket godare läsk. Blanda smakerna som du vill för att få en smak som passar dig. De går att använda tillsammans med alla läskmaskiner.

En julmust som smakar jul

Med Aromhusets läskkoncentrat får du en julmust som levererar. Du behöver bara köpa rätt flaska. En essenspatron ger hela 12,5 liter kolsyrad läsk. Men du kan få mer om du av någon anledning vill ha en mildare smak.

Upptäck nya sätt att använda smakessenserna på

Med läskmaskinEN kan du dessutom göra mer än bara julmust. Du kan göra slush också. Eller så kör du på cola smak om du tycker att julmust och slush inte går ihop.

Det dröjer inte länge innan du upptäcker alla fördelar med att göra egen läsk. Smakerna varierar och du kan blanda som du vill. Kanske vill du prova julmust och vanilj.

Du kan själv göra unika smaker som inte finns i butik. Du kan utgå ifrån att de bara innehåller en bråkdel av den sockerhalt som butikläsken har. läskkoncentrat för kolsyremaskin Din familj och vänner kommer att uppskatta att du kan bjuda på så fräsch julmust eller cola, precis vad de känner för!

Tröttna aldrig på ditt bubbelvatten

Blir du också besviken när julmust inte finns att få tag på under sommaren? Eller så gillar du bara inte butikens bordsvatten? Med läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha när du vill ha den.

Hemmagjord läsk tröttnar man ju aldrig på. Du kan kombinera hur du vill – alltid.

Välj de smaker du tycker om

När du beställer smaker till läskmaskinEN, köp hem de smaker som du gillar. Prova lite olika varianter och smaker. Ska du ha barnkalas eller fest? Planera därefter.

Den läsk du gör finns inte att köpa i några butiker och smakar mycket bättre. Du köper dina essenser hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du blandar som du själv tycker är bäst.Det blir god dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för något som smakar gott och inspirerande.