Nu kan du bjuda hela släkten på sockerdricka

Det är vanligt med barn på familjedagar. Vid sådana tillfällen är det bäst att servera läsk. Om du dukar fram sockerdricka blir alla glada. Sockerdrickan kan du hälla i bålet eller direkt i barnens glas.

Sockerdricka är ett säkert kort

bubbelvatten

Då det ska väljas en klassisk läsk som alla tycker om så är sockerdricka är ofta det naturliga valet. En dryck med smak av Sverige. De varianter som säljs idag är lite annorlunda mot de klassiska sorterna.

Både barn och vuxna tycker om smaken. Den är enkel att tycka om. Vissa flaskvarianter kan vara söta. Om du gör en egen sockerdricka så kan du smaksätta den som du vill.

Det här gör du mycket enkelt med Aromhusets läskkoncentrat, som innehåller 80% mindre socker. Prova också Aromhusets egen serie. Allt finns hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du kan välja att köpa koncentrat istället för läsk

Om du har en läskmaskin så kan du snabbt göra sockerdricka. Skapa ditt eget bubbelvatten på nolltid. Det här är bra om du vill styra över hur sött det blir. Det kan passa bra i alla sammanhang.

Det är korsningen av päron och citron som ger den unika smaken i sockerdricka. I begynnelsen var det Saturnus som hade den bästa aromen för sockerdricka. Du kanske inte känner till att Aromhuset har tagit över den klassiska smaken?

En bål som bara smakar läsk är inte särskilt god. Genom att skala ner på koncentratet så har man löst problemet. Resten är som vanligt. Bål med alkohol i ska inte drickas av barn.

Hur mycket mineralvatten med smak dricker du?

Vissa varnar ju för sockerkonsumtionen. Men så behöver det inte vara.

Om det är smakerna som du gillar kan du köpa Aromhusets smaker.

Aromhuset har tagit ledartröjan nuförtiden.

Mineralvatten som smaksätts är inte farligt. Sockerdricka läskkoncentrat köpa Socker behöver heller inte vara farligt. Det som spelar roll är mängden socker och hur ofta. Om man vill dra ned på socker är de sockerfria smakerna ett välkommet inslag.

Servera din hemma läsk på ett snyggt sätt

Tänk på att mycket handlar om presentation. Den läsk du gör hemma kanske ser mindre proffsig ut? Den kan fortfarande smaka bra. Servera i fristående glas.

Om du häller på kanna blir det avslaget. Experimentera lite med hur du kommer att servera sockerdrickan. Garnera gärna med olika tillbehör.

Det här är en klassisk smak som går väl ihop med citron. Våga vara vild i smakkombinationerna. Det uppfattas som friskt.