Om du har en läskmaskin kan du göra fruktsoda med kolsyra

Ibland vill man ha läsk. Fruktsoda är mycket populärt i Sverige. Det är tufft för utländska märken att mäta sig i konkurrensen.

Du kan göra egen Fruktsoda i en läskmaskin. Överlägset godaste fabrikat är Aromhuset, som finns på allt-fraktfritt.se.

Kolsyra med de rätta bubblorna

beställa

Har du någonsin funderat lite på hur viktig kolsyra kan vara för upplevelsen av att dricka läsk? Ljudet är minst lika viktigt som smaken. Tänk bara på läskreklamen på tv.

Ljudet kan återskapas i ditt kök. Inget stoppar dig från att dricka bubbelvatten varje dag. Läsken kommer att smaka precis som du vill. Gillar du fruktsoda då ska du köpa det här.

Det finns flera smaker att välja bland

Testa en ny essens varje dag. Just nu är julmustsmaken populär. Nu kan du göra egen läsk på dina villkor. Din must är alltid fräsch då den kommer direkt från maskinen.

Fruktsoda är en klassisk smak som kan passa många olika tillfällen. Läskkoncentratet installeras direkt i din maskin. Prova dig fram.

Prova några av Aromhuset 25 smaker. Det kan vara mer än läsk. De innehåller dessutom minimalt med socker.

När det måste vara sött

Du kan få din läsk att smaka precis som du vill. Du kan få den att smaka godare. Du kan få en bra fruktsoda trots att den endast innehåller 20 % av den sockernivå som vanlig läsk har. Det är bra!

När du vill ha läsk som smakar på riktigt så kan du få det. Men se till att du använder läskkoncentrat som håller hög kvalitet.

AGA använder tyvärr syntetiska sötningsmedel i sina produkter. Resultatet blir så dåligt att många köper en gång och aldrig mer. Aromhuset har koncentrat som håller vad det lovar. Köp det hos allt-fraktfritt.se.

Du ska också välja en smak som matchar det som du är ute efter. Du kanske tror att Champis och fruktsoda är samma sak?

Kan du bjuda andra på din hemmagjorda dricka?

Om du kan kolsyra hemma så kan du absolut bjuda hem andra. Förpackningen behöver du inte skämmas för. Att göra egen läsk uppskattas allt mer. Att man gör en rejäl insats för miljön är en ren bonus.

Fråga om den du ska bjuda vill ha en särskild smak. Det är inte omöjligt. Att du då kan ta fram den ur skåpet är ju kanon. Du blir en bättre värd än alla andra.

Ha alltid flera sorters essenser hemma. läskkoncentrat Det kommer du att gilla. Inte någon dag.