Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Det är få som inte lider av fotsvett och det särskilt under vintertider då det är svårt att lufta fötterna regelbundet. Det kan även fortgå på sommaren.

Men du ska inte skämmas för fötter som luktar fotsvett, det här är trots allt en del av livet. Det finns olika typer av spray som kan fungera. Sprayen kommer att se till att skon inte längre stinker.

få

Hos allt-fraktfritt.seerbjuder 2 sprayer. Luktstopparen som den ena varianten heter är så kraftfull att den kan användas som deo. Håller svetten borta i 10 timmar.

Det är inte lätt med de äldre skorna

Skor som är kraftigt slitna är det lika bra att kasta. Men innan du kastar dem kan du prova att ge dem en behandling med sprayen. Frågan är bara om du verkligen vill kliva omkring med skor som förvisso inte luktar fotsvett men som ändå ser sorgliga ut.

Men när de är helt utslitna är det nog billigare att köpa nya än att reparera dem. Allt kan inte återvinnas. Skor har också en bortre gräns. Använd bara luktborttagningsspray på skor som du fortfarande tycker om att ha på dig.

Så gör du för att ta bort dålig lukt.

Viss spray är mot röklukt annan mot svettlukt. Alla produkter håller givetvis inte samma standard. Men vår produkt Luktstopparen är garanterat säker. Du kommer inte att skada skorna eller din hälsa.

Sprayer ska användas direkt i skorna som luktar illa. Spruta på ett lager. Du behöver inget mer. Vänta en stund innan du använder skorna igen så att sprayen kan verka. Sedan känner du ingen svettlukt mer.

Därför stannar lukten kvar

Ibland är anledningarna fler till varför det inte går att ta bort dålig lukt. Det är inte ovanligt att strumpor kan orsaka en del problem. Bomullsstrumpor har oftast ingen lukt.

Det är också viktigt att byta strumpor. Ett byte om dagen är bra nog. ta bort dålig lukt Om man byter oftare så är ju chansen mindre att det luktar. Prova att byta strumpor om lukten fortfarande är kvar.

Det är också viktigt att ta hand om fötter. Du tvättar väl fötterna i duschen också? Luktstopparen kan även användas direkt på fötterna.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.