Se till att det aldrig tar slut på kaffekapslar när du ska koka kaffe

Få av oss kan tänka sig att leva utan kaffe. Har du inga kaffekapslar hemma när kaffesuget kommer så är det skarpt läge. Med kaffekapslar i kapslar kaffemaskin är du alltid trygg.

Allt kan inträffa om man inte kommer ihåg kapslar till kaffemaskin!

Livet blir inte lika kul utan kaffekapslar. Många dricker kaffe på morgonen för att vakna till. Ibland kan vi inte vara utan kaffe mer än en timme.

Vissa väljer att använda kokkaffe istället. Då kan du fantisera och tänka att det är Nespresso Intenso eller någon annan kaffesort.

Kaffedoft kan du få fram på flera olika sätt bland annat genom kapslar till kaffemaskin. Fast den som har upplevt situationen då det inte finns kapslar till Tassimo och gästerna väntar på kaffe efter maten vet att det handlar om mer än lusten till gott kaffe.

Du måste helt enkelt planera bättre så att du inte står där med ursäktande min och säger till dina gäster att nu blir det näskaffe med mjölk efter maten. Om du inte kan servera det som du har utlovat så kan det bli en del besvikna miner här och var.

Så har du alltid kaffekapslar hemma

Med kaffekapslar hemma kan du alltid hålla alla glada. Det gäller oberoende av smak.

Kaffekapslar

Det är en fördel om du vet vad du har hemma. Kaffekapslar är den viktigaste beståndsdelen i kaffemaskinen. Ställ gärna fram de förpackningar som snart är slut så vet du vilka som du måste köpa fler av.

Det kan också vara klokt att ha en liten anteckningstavla på insidan av skafferidörren. Huvudsaken är att du har koll på vad som fattas. Det gör det hela enkelt. Snart har du lärt dig att hålla ett bra lager med kaffekapslar till kaffemaskin.

På så sätt kan du tajma dina inköp med butikens varuinköp. På nätet finns en uppsjö av smaker och varianter.

Shoppa på nätet

Om du vill köpa Dolce Gusto ska du kolla på nätet. Nätbutiker har ofta ett stort lager av kaffekapslar.

När du handlar online så kan du handla i lung och ro. Har du exempelvis provat Dolce Gusto Lungo än? Det mesta finns att köpa online.

Det är bra priser. De kändaste märkena är billigare online. Det finns stora pengar att spara på nätet så se till att göra det.

Skriv ned du ska köpa så att du inte glömmer bort det. nescafe kapslar Du kan köpa kaffekapslar till kaffemaskin i en mängd olika prisklasser. Då kan du behöva betala mer.

Kaffet blir godare om du varierar dig.

Nu ska vi komma ihåg att kaffedrickande faktiskt är något av en konst. Det behöver inte bara vara negativt att du glömmer bort att köpa kaffekapslar i tid till din kaffemaskin Dolce Gusto. Om du alltid dricker cappuccino är det kanske dags att fundera på att beställa espresso kapslar när du ändå är igång.

Kaffet ger en välbehövlig paus i tillvaron. Kommer du ihåg perkolatorn? När det plötsligt är slut på kaffekapslar kan det vara hög tid att se på bättre nödlösningar för framtiden.

Påminn dig själv om att beställa kaffekapslar i tid

Det kan vara bra att påminna sig själv ibland. Oavsett den cappuccinomaskin du använder kan du förlita dig på modern teknik för att inte glömma.

Ställ klockan. Ett visst datum får du ett meddelande som lyder Nespresso kapslar Lungo eller helt enkelt köpa Nespresso kapslar. Meddelandet får dig att gå och kika i skafferiet för att se om du verkligen behöver fler kaffemaskin kapslar.

Du kan också skicka ett mejl till dig själv och ställa in datum för det. Bara det fungerar för dig. Slipp alla pinsamheter.

Ha alltid lagret påfyllt!

Se alltid till att ha kapslar hemma. Så pinsamt det kan bli. Handla kaffekapslar redan nu!