Yocoair spray gör livet enklare

Dålig lukt kan vara besvärande. Svettlukt har en distinkt karaktär men den går att bli av med. Luktborttagaren Yocoair spray fixar biffen och neutraliserar dålig lukt. Detta är verkligen en luktborttagare av rang, den döljer snabbt dåliga lukter och är enkel att använda.

ta

Sprayen innehåller dessutom naturliga ingredienser vilket gör att den är skonsam att använda. Det rör sig egentligen bara om mineralsalt och vatten. Tack vare dess skonsamma ingredienser kan sprayen användas av hela familjen. Barn kan vara riktiga lortgrisar. I skor, i kläder och kanske också med djur som släpas hem som nya familjemedlemmar.

Luktstopparen spray är så mild mot huden att den kan användas som deodorant. Håller lukt borta i 10-12 timmar. Trots detta har den full styrka och effekt mot dålig lukt, mildheten kommer av att det är livsmedelsgodkända ingredienser.

Få ut full effekt av Yocoair spray

För att använda Yocoair spray eller konkurrenterna Luktstopparen och Svettluktsdödaren så behöver du inget särskilt. Produkten kan användas när som helst. Luktborttagaren fungerar till och med i luften Produkten lämpar sig därför på toaletten.

Fungerar även utmärkt att använda i skorna. Det kan vara smart då det luktar svett och inget annat biter. Det finns skor som inte är gjorda för att tvättas. Yocoair spray dina skor att lukta som nya igen. Alla tjänar på det.

Till svettstinkande hockeyutrustning, som rent praktiskt inte går att tvätta, finns den lite starkare Svettluktsdödaren Spray att få från allt-fraktfritt.eller i den vanliga butikshandeln.

Ta avstånd från dålig lukt

Du behöver inte uthärda stanken. deo mot kraftiga svettningar Men det finns fortfarande dem som inte har upptäckt sprayens fördelar. Vissa känner sig tvingade att slänga kläderna när träningssäsongen är slut. Det är bara att spraya på med Yocoair spray, Luktstopparen eller Svettluktsdödaren och se fram emot neutral luft.

Du kanske har läst om andra sett. Ett vanligt tips är att lägga en bit kol i skon. Problemet med detta är att du då kan komma att färga sulan eller till och med utsidan av skon. Det gäller även om du använder en påse.

Men om du använder Yocoair spray slipper du problemen. Sprayen fungerar även bra på resande fot. Årets olika årstider kan föra med sig olika överraskningar. Om du använder Yocoair spray är du förberedd var du än är.

Luktborttagare går också att använda i bilen

Om du sätter dig i bilen är det inte kul om det luktar gammal banan. Genom att hålla rent i bilen och runt omkring dig är mycket vunnet. En luktfri bil är en bra bil, kom ihåg det.

Om det nu ändå luktar illa i bilen så kan du använda samma sko lukt spray med vatten och salt i luften och på säten. Det kommer att göra luften behagligare igen. Om du ska använda doftprodukter för bilen så är det smart att börja med att ta bort dålig lukt med Yocoair spray eller liknande produkt.