Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett lägga av med att tobaksröka urval bland annat med den populära Shake N´ Vape aromen Svart mjuk lakritsstång.

På nätet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Lakritsstång FillUp e-vätska.se.

e-cigg

I e-cigg värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobakscigaretter. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

Man tillverkar e-vätska genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Svart mjuk lakritsstång smakämne. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter aromen och basen till ångfärdig e-juice. Konceptet kallas Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det är enkelt att lägga av med att röka tobak med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Man fortsätter röka, men röken består av ånga från e-juice som är en mix av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

Mängder av smaker kan sättas till e-juice för att vejpas.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, choklad, bärblandningar och frukter eller komplexa blandningar.

Den nya FillUpen Svart mjuk lakritsstång har en smak av Lakritsstånggodis. Gert Strand, företagets vd, säger att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalitet uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Flavours för e-juice har vi framställt åt ett bolag i UK i många år redan nu. Bolaget i UK expanderade starkt med hjälp av vår svenska kvalitet.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Private Label kan vi även tillverka.

TDP godkända nikotinbaser av olika PG/VG blandningar finns för leverans. Helt ren nikotin köps av en tillverka i EU.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så bra renhet att livslängden fördubblas. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

elekcig

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat aromer sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

70-80% är export till alla kontinenter. Företaget tillverkar oxå konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Aromer för mineralvatten är stort, finns i 25 aromer.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka bara marknadsförs på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.