Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk Shake N´ Vape e-vätska med arom av Körsbär.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Körsbär.se.

e

E-vätska är den vätska man ångar i e-ciggen i stället för att blossa tobak. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Körsbär smakämne. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå aromen och basen till ångfärdig e-vätska. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det nya sättet att lägga av med att tobaksröka är med e-cigg. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Otaliga går över till e-cigaretter för att tobaksröken dödar varannan rökare.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, choklad, bär och frukter eller komplexa blandningar.

Körsbär förväntas bli aktuell då den har en god arom av Körsbär med fruktig smak. Efter 40 år med smaker blir det spännande att leverera även e-juice uttalar företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Med hjälp av våra flavours med ren och smaskig smak expanderade vår köpare i UK stort.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Kunder som vill ha personliga varumärken kan få det.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, självfallet TDP godkänd. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Renheten är så stor att livslängden är Mer än två gånger ordinär kvalitet kinesiskt nikotin. Smaken på vejpen från e-juicen blir som bäst när nikotinet är totalt rent.

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens ledande fabrikant av smakessenser för brännerier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvaliteten uppskattas av konsumenter. Smaker för kaffe, mineralvatten och vispgrädde.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en svit totalt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.