Allt-fraktfritt.se lanserar FillUp e-juice med smak av Karamell med mint till e-cigg

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Smörkaramell med mint.se.

vape

E-vätska hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En Shake N´ Vape e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Det nya sättet att lägga av med att tobaksröka är med e-cigg. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, choklad, bärblandningar och frukter eller komplexa blandningar.

Smörkarameller med mint är hur Karamell med mint smakar. Det ska bli spännande att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden numera är ifrån Kina med olika etiketter, säger företagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har beställt smaker från oss i många år. Företaget i UK expanderade starkt med bistånd av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Private Label kan vi också tillverka.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar också i sortimentet. Helt ren nikotin köps av en producent i EU.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så hög renhet att livslängden fördubblas. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB flavours, essenser och extrakter till allt från läskedryck till kolsyrat vatten.

Den stora delen av företags omsättning är export world-wide. Företaget tillverkar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Smaker för kaffe, kolsyrat mineralvatten och vispgrädde.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en serie totalt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Dessa säljs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.