Allt-fraktfritt.se tillverkar samt säljer Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor e-juice till e-cigaretter

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Arrak.se.

Fillup

E-juice eller e-vätska kallas den vätska man röker (ångar) i e-cigg. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigg.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. I Sverige kallas systemet FillUp, välkänt från hembryggda likörer.

E-cigg är ett sätt att lägga av med att tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigg.

Otaliga går över till e-cigg för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Fruktsmaker, konfektyr-aromer, maträtter, tårtor och kryddor är vanliga.

Arrak – smak som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor smakar som svensk punsch eller arraksbullar. Gert Strand, bolagets vd, menar att det blir intressant hur svensk kvalité uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Aromer för e-vätska har vi framställt åt ett företag i UK i flera år redan nu. Med hjälp av våra aromer med ren och smaklig smak expanderade vår kund i UK rejält.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan i liten skala leverera private label till de som vill.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, givetvis TDP godkänd. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så stor renhet att livslängden fördubblas. Vejpare tycker om den rena nikotinsmaken som tillåter e-juicens smak komma till sin rätt.

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från lemonad till kaffe.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentpack av flera proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas även och kvalitén gillas av konsumenter. Superaromer för att smaksätta allt från choklad till e-liquid är populära inom Sverige.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.