Allt-fraktfritt.se lanserar FillUp e-vätska med smak av Viol till e-ciggen

Svensktillverkad Shake N´ Vape e-vätska med smak av Viol lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.se

e-juice

Den vätska man röker i e-cigaretter kallas för e-vätska eller e-juice. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämplig nikotinstyrka – eller nikotinfri basvätska om hen så önskar.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Viol smakämne. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

E-ciggen är ett sätt att sluta tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Många går över till e-cigaretter för att tobaksröken dödar varannan rökare.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, tårtor, vilda bär och frukter eller komplexa blandningar.

Viol smakar Violsmak, ren och blommigt angenäm. Gert Strand, företagets vd, säger att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalité uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i många år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår klient i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan göra allt från design till egna varumärken samt smaker till kunder.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Gert Strand AB beställer nikotinet i Europa i en 100% ren kvalité.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det generellt använda kinesiska nikotinet. Smaken på vejpen från e-vätskan blir som bäst då nikotinet är helt rent.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB flavours, essenser och extrakter till allt från lemonad till vispgrädde.

Export sker till alla världsdelar. Bolaget tillverkar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Sukralose, ett sötningsmedel gjort av socker som skakar som socker, är en aktuell vara.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en svit totalt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som endast saluförs på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.