Allt-fraktfritt.se producerar och saluför Viol e-vätska till e-ciggen

Viol e-vätska i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

e-juice

E-vätska hälls i förångaren i e-cigaretter och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En Shake N´ Vape e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

E-cigg har blivit det snabba sättet att lägga av med att röka. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

50% av tobaksrökarna avlider så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Arom av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Violtabletter förväntas bli populär då den har en god smak av Violtabletterna i små tablettaskar. Svensktillverkad kvalité baserad på 40 års kunskap är något vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i åtskilliga år. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Kunder som vill ha egna varumärken kan få det.

Nikotinbas av svensk kvalitet tillverkar vi också. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så hög renhet att livslängden fördubblas. Smaken på ångan från e-vätskan blir som bäst när nikotinet är totalt rent.

I Svedala ligger Gert Strand AB som tillverkar aromer till sprit, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinindustrin – och nu även e-juicearomer.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Essenser till sprit och likör, vinjäst, aromer med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Sukralose, ett sötmedel gjort av socker som skakar som socker, är en populär produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt totalt sockerfri. Läskkoncentraten marknadsförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.