Allt-fraktfritt.se tillverkar samt säljer Cream Caramel e-juice till e-cigg

På nätet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Gräddkola Shake N´ Vape e-vätska.se.

shake

E-juice eller e-vätska kallas den juice man blossar (ångar) i e-cigg. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

En Shake N´ Vape e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigaretter.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-juice FillUp.

E-ciggen har blivit det lätta viset att sluta röka tobak. Man fortsätter tobaksröka, men röken ersätts av ånga från e-juice som är en blandning av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Arom av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Gräddkola förväntas bli aktuell då den har en ädel arom av Gräddkola och toffee, ungefär som en dumleklubba. Efter 40 år med aromer blir det spännande att leverera även e-vätska uttalar företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i flera år. Företaget i UK expanderade starkt med bistånd av vår svenska kvalitet.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som vill.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Helt ren nikotin köps av en producent i EU.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen brukade kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

elekcig

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, numera är det en livsmedelsindustri som levererar aromer samt essenser över hela världen.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Sukralose, ett sötningsmedel gjort av socker som skakar som socker, är en omtyckt produkt.

För hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker och även helt sockerfria. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka bara marknadsförs på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.