Du måste välja en desinfektion typ som ger dig ett korrekt virusskydd

Många tror felaktigt att desinfektion med handsprit hjälper vid förkylning. Du ska inte tro att all ytdesinfektion fungerar på samma sätt. Du måste veta vad som ger ett bra virusskydd.

Använd desinfektion så ofta du kan

Du måste använda bra desinfektion rutiner redan innan du får symtom. Om du tvättar händerna regelbundet så är mycket redan vunnit. Du får ett virusskydd som är konstant uppdaterat helt enkelt.

Desinfektionsmedel

Tvätta alltid händerna efter att du har varit på toa. Många tror att man inte behöver tvätta händerna. Det är ändå lätt hänt att föra med sig bakterier ut från badrummet.

Desinficera mer än dina händer för ett fullgott virusskydd

I början hette det att corona inte var värre än en vanlig influensa. Italien förstod dock ganska snabbt att det var frågan om någonting mycket värre än en influensa.

Coronaviruset kräver dock att vi är extra noga med våra rutiner. En antibakteriell spray kan du använda på många ytor. En enkel väg till ett bra virusskydd.

Produkterna som du använder måste vara både säkra och effektiva

Nöjer du dig med att köpa apotekets handsprit? handdesinfektionsmedel Men det här är inte helt sant. Det är inte säkert att handspriten biter mot virus. Då kanske du tror att du har ett virusskydd som du inte har.

Det handlar inte bara om att bli fri från virus. Handsprit kan torka ut din hy. Det är inget vidare. Det gäller särskilt om du ska gnugga in det flera gånger dagligen.

Tänk på att välja vattenbaserad antibakteriell handdesinfektion. Smittstopp och Forte handdesinfektion kan du köpa på nätet. Det är en produkt för dina händer.

Kolloidalt silver är ätbart när det har torkat helt. Då kan du bortse från tredagars karantän.

Du kan använda sprayen vid desinfektion även när det inte är pandemitider. Den kan komma fram i många olika sammanhang när du behöver vara lite extra noggrann med hygienen.