Håll dina händer bakteriefria med antibakteriell spray

Köp gärna hem en antibakteriell tvål. Många oroar sig för att handspriten ska ta slut. Tvål är oftast bättre än handsprit. Det kan ändå vara värt att köpa hem antibakteriell spray.

En bakteriedödande spray kan du använda för händer och för allt annat. Dock måste du fortfarande tvätta händerna. Klart att du ska ha en bra tvål.

Bakterier och virus hittar ganska lätt in i våra hem. Nyligen blev det känt att coronavirus kan leva i 72 timmar. En antibakteriell spray ger dig ett bra skydd.

Så använder du bakteriedödande spray

Utöver handdesinfektion kan en bra bakteriedödande spray användas på andra ytor. Då dör alla virus. Just handtagen är det många som glömmer bort.

Föreställ dig att du har rena händer sedan tar du i ett smutsigt handtag då måste du tvätta händerna igen. Då måste du börja om igen. Men du känner dig så säker med din desinfektion att du kliar dig lite i ena ögat.

Använd därför ytdesinfektion på dina dörrhandtag. Många som jobbar i offentliga miljöer använder handskar. Särskilt när det gäller corona.

Glöm inte bort handtagen

Kanske har du använt spray med handsprit förut. Några av våra mest vanliga bakterier och virus överlever handspriten. Med en antibakteriell ytdesinfektion får du ett bättre resultat.

En antibakteriell spray är lätt att använda. Sprayen kommer åt överallt. Den fungerar på ytor som du måste ta i.

handsprit

Man vet aldrig när den bakteriedödande spray kan användas. Spraya där du finner det lämpligt.

Det finns ingen vits med att överanvända

Folk omkring dig har influensa symtom och du är orolig. Men du behöver absolut inte överdriva om du har bra produkter som kommer att desinficera händer och ytor. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen.
Varumärket Smittstopp levererar alltid. Finns på nätet.