Handsprit på apoteket tar slut fort men här kan du fortfarande köpa desinfektionssprit

Många svenskar har fått upp ögonen för den nya smittan på senare tid. Du behöver inte köpa handsprit på apoteket. Fortfarande är det många som tror att desinfektionssprit är det bästa som man kan köpa. Man har kunnat visa att handsprit inte hjälper mot det nya viruset.

Många undrar om det finns substitut för handsprit på apoteket

Den handsprit apoteket har att erbjuda är inget vidare. Många har fått uppleva att desinfektionssprit inte har fungerat som man trott.

handsprit

Då kan det vara mycket bättre att använda en antibakteriell tvål istället. Handsprit kan vara obehagligt att använda i längden.

Helt enkelt är det så att man köper ett skydd som man vet inte fungerar. Då är det bättre att välja en antiseptisk tvål istället.

Genom att köpa en alkoholfri bakteriedödande desinfektion vet du att den är skonsam mot dig. Det kan vara bra att ha katjonisk handdesinfektion hemma också.

Det är extra viktigt att tvätta händerna just nu

Bor du i singelhushåll så är du mindre utsatt. Har du en bra handtvål och en antibakteriell spray kan du lätt se till att händer och ytor är utan farliga virus och bakterier.

Det är inte lika självklart i hem med barn. Då kan barnen komma hem med virus från skolan. Tänk efter före. Upparbeta bra rutiner för handtvätt och lär dina barn.

Man måste också byta kläder ofta. Det är en god vana att ha inomhuskläder. Kläder som du har använt inne har inte smittats utifrån. Du kan använda bakteriedödande spray om kläderna är kontaminerade.

Sprayen är säker att använda på livsmedel. Inget virus i världen står emot den sprayen. IONplus och Holistic är bäst.

Sprayen är mångsidig, den kan användas som ytdesinfektion

Glöm inte bort ytorna i ditt hem. Med ytdesinfektion kan du säkra att saker som du köper i butiken inte kommer in i ditt hem med smitta. Matkassarna kan ha viruset på sig.

Lär alla som finns i ditt hushåll hur man ska använda en antibakteriell spray. Tvål ska finnas överallt där du tvättar dig. Ha tvål på andra ställen också. Tvål fungerar lika bra i köket. Mycket viktigare än att jaga HANDSPRIT FRÅN APOTEKET där den ändå har tagit slut!