Köp en luktborttagare och få fräscha skor

När du går på lägenhets- och husfester måste du oftast ta av dig skorna. Varför kan man undra, särskilt då många svenskar lider av fotsvett. Att känna till problemet är en sak, att göra någonting åt det är en helt annan. Med hjälp av en luktborttagare har du kommit en bit på vägen.

Illaluktande skor kan vara obehagliga men med en luktborttagare slipper du problem

Du måste först ta reda på om du har illaluktande skor. Det är lätt att säga men svårt att göra. Vissa lukter är mer finurligare än andra. Fråga dem i din omgivning.

Om du tror att det rör sig om svett då är det bara en luktborttagare som hjälper. Sprayen är säker att använda och löser snabbt ditt svettluktsproblem.

Allt-fraktfritt.se saluförse finns både Luktstopparen Spray och Svettluktsdödaren Spray att köpa on-line. För hockeyspelare och andra sportutövare brukar vi rekommendera Svettluktsdödaren Den är till och med så effektiv att den kan användas som deodorant.

Enbart behandling av fötterna räcker oftast inte

få

Lägg ned energi på att försöka att ta reda på varför du har illaluktande skor. Att ha svettlukt behöver inte bara beror på fötterna. Om du använder strumpor som är syntetiska så kan det leda till att det blir svettigare och även att lukten blir skarpare.

Andra kurer kan ha lika bra effekt, det ska ärligt sägas. Men tänk på att problemen ofta återkommer och de traditionella metoderna är ingen permanent lösning. Det gör att du nog gör bäst i att försöka få bort lukten så fort det går.

Att behandla fötter och skor gör att effekten blir mer kraftfull. dålig lukt i tvättmaskin Det löser problemet. Du kan vara säker på att lukten inte är skarp och att folk inte kommer att styra iväg ifrån dig då du är i strumplästen.

En spray – flera användningsområden

När du väljer en luktborttagare som är till för dina skor såväl som för andra kläder och föremål så har du garderat dig. Sprayen kan även användas i källaren. Få bort den där unkna lukten innan du låter vänner sova över därnere!

Varför stanna där? Låt badrummet få en genomgång och fräscha upp luften där det behövs just nu med den universella sprayen. Spraya direkt i luften.

Trampa ingen på tårna

Det är alltid okej att behandla egna föremål och skor med luktborttagare men du ska vara försiktig med att föreslå behandling på andras kläder och skor. Det är inte alltid så att den lukt som du ogillar uppfattas som problematisk av andra. Därför ska du endast behandla med sprayen på dina egna tillhörigheter. Det är inte en lösning vi tror på.