Prova sko lukt spray i dina favoritskor

Kanske luktar dina skor illa? Nu kan du få bort fotsvett med den unika sko lukt spray. Det är ett problem som förekommer ofta. Du känner säkert någon som drabbats.

Nu kan du få bort lukten på ett enkelt sätt

få

Det går att få bort svettlukt från kläder utan att tvätta och det får stor betydelse när det handlar om illaluktande skor. Det är svårt att ta bort fotsvett helt. Sko lukt spray kan ersätta din tvättmaskin när det gäller skotvätt.

Dyrare skor kan du oftast inte tvätta, då är det tur att Luktstopparen Spray finns istället. Det fixar biffen. Men lukten måste så klart ha med skorna att göra.

Nu kan du köpa sprayer online hos allt-fraktfritt.se. Där kan du även köpa produkter som motverkar dålig lukt från golvbrunnar.

Om du har bra hygien så kommer bra lukt som ett brev på posten

Ibland så kan det vara så att sämre hygien leder till att skor luktar illa då de inte hade behövt göra det. Prova att byta strumpor ofta. Sko lukt sprayEN kan tyvärr inte ta bort den dåliga lukten från dina strumpor, se därför till att använda rena strumpor.

Luktborttagning blir som effektivast då du även sköter din fothygien och använder rena strumpor. Välj strumpor som suger upp fett. Bomull är det bästa materialet. Bomullen suger upp svetten.

Fa bort fotsvett från tygskor

När det handlar om tygskor så kan du få bort lukt från skor genom att tvätta dem. Det kan fungera om din tvättmaskin är mild och skonsam. Men kom ihåg att färgen kan blekna.

Om du är osäker kan du alltid använda sko lukt spray. Den typen av luktborttagning fungerar bäst.

Välj sprayer utan farliga kemikalier. Luktstopparen innehåller bara salt och vatten. Den fungerar faktiskt som deo också. Den är effektiv i 10-12 timmar.

Behandla dina skor med jämna mellanrum

Om du vill slippa lukt då ska du behandla ofta. Hur ofta du får spraya beror på hur stark fotsvett du har. Men ta då och då tillfället i akt att kontrollera om det luktar som det borde. Behandla när det luktar.

Det är bra att ligga steget före i behandlingsfasen. få bort dålig lukt i lägenhet Lukten kan bli för stark annars. Använd sprayen på dina träningskläder också. Att lukta svett på gymmet är ingen bra ursäkt.