Så enkelt ta bort dålig lukt från skor

Många svenskar lider idag av fotsvett. Vissa lider också på sommaren då sandaler utan strumpor kan leda till en lukt som är både pinsam och obehaglig.

Men du behöver inte skämmas, det är helt naturligt. Genom att använda en spray som är särskilt framtagen för att motverka dålig lukt kan du lösa problemet. Ingen mer dålig lukt alltså.

spraya

Via allt-fraktfritt.sehar 2 sprayer i sortimentet. Den ena varianten heter Luktstopparen och kan användas på kroppen. Upp till 12 timmars skydd.

Det går inte att göra något åt gamla skor

Det finns förstås skor som är bortom all räddning. Men du ska veta att även den här typen av skor kan behandlas med luktborttagare. Men oftast är det nog ingen större ide.

Det är ju ändå ganska billigt att skaffa nya. Ingenting varar ju för evigt. Även för skor. Använd bara sprayen på skor som du tycker det är värt att rädda.

Så gör du för att ta bort dålig lukt.

Det finns olika sprayer för olika områden. Alla produkter håller givetvis inte samma standard. Men när du köper Luktstopparen kan du vara säker på att du får rätt produkt. Du kommer att hålla skorna i trim.

Applicera sprayen direkt i skorna. Lägg på ett tunt lager. Det behövs inte mer. Vänta bara på att sprayen torkat. När du sedan tar på dig skorna så ska du slippa känna svettlukt.

Orsaker till svettlukt som inte går bort

Om du försökt att ta bort dålig lukt men inte lyckats kan det bero på någonting annat. Ibland kan det vara strumporna som ställer till det. Prova att byta strumpor till de med 100 % bomull.

Byt strumpor ofta. Det är inte att rekommendera att använda samma par mer än ett dygn. äcklig lukt dödare Vissa byter till och med oftare. Vi rekommenderar att du byter strumpor ofta.

Du måste ta hand om fötterna också. Glöm inte att tvätta fötterna. Om man har stora besvär kan Luktstopparen sprutas direkt på fötterna.

Om du glömmer fötterna men behandlar skorna så blir det ju inte bättre.